За Нас

Нашата мисия е да предлагаме висококачествена маркова козметика на достъпни цени, което прави нашите продукти достъпни за всеки. Всички артикули, които предлагаме, са напълно оригинални и предоставени директно от производителите, което гарантира автентичност и надеждност на всеки закупен продукт.
 
Вече 5 години ние продължаваме да разширяваме асортимента си и да отговаряме на нуждите и желанията на нашата клиентела. Съчетавайки качество, надеждност и персонално обслужване.
 
Благодарим ви, че сте с нас в това пътешествие към красота и самочувствие. Очаквайте нови продукти, промоции и изненади, защото ние вярваме, че всеки заслужава да бъде възхитен и обичан в своя собствена уникалност.

 

Доставка

Предлагаме ви безплатна доставка  до куриерски офис за всички поръчки над 100 лева.

При наличен продукт времето за доставка е до два работни дни.

При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. 

Връщане На Продукт

Всички пратки се изпращат с опция Преглед, която дава възможност да погледнете пратката и да се уверите, че всички продукти налични и здрави.

В случай на констатирани увреждания на продукта, заедно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. 

Пратката се връща при нас за наша сметка.